Χρύσα Κεχαγιά

Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια

Η Χρύσα Κεχαγιά σπούδασε Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία και ολοκλήρωσε την μεταπτυχιακή της εξειδίκευση στην Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική του πανεπιστημίου Strathclyde στην Γλασκώβη.

Το ερευνητικό της ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη «Διαδικασία Αλλαγής στις Ομάδες Προσωπικής Ανάπτυξης» κι αυτό οδήγησε στην απόκτηση διπλώματος στην Εμψύχωση Δημιουργικών Ομάδων με τη μέθοδο Παιχνιδόσωμα. Επίσης, εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε στο πρόγραμμα Μείωσης Άγχους μέσω Mindfulness σύμφωνα με το μοντέλο του Αμερικανού Ιατρού Jon Kabat-Zinn.

Έχει εργασθεί στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης συντονίζοντας ομάδες για την ψυχική ενδυνάμωση των εφήβων, καθώς επίσης έχει συντονίσει βιωματικά εργαστήρια για τη συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Έχει υπάρξει ενεργό μέλος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης ‘Συνύπαρξη’, παρέχοντας ατομικές συνεδρίες σε ενήλικο  πληθυσμό, καθώς και συντονίστρια σε ομάδες προσωπικής ανάπτυξης ενηλίκων.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε κέντρα ειδικών θεραπειών για παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές παρέχοντας ατομική ψυχοθεραπεία παιδιών και συμβουλευτική γονέων. Παράλληλα, εργάζεται ιδιωτικά με ενήλικες (ατομική ψυχοθεραπεία, ατομικές συνεδρίες mindfulness και ομάδες προσωπικής ανάπτυξης) και με γονείς (συμβουλευτική γονέων και ψυχοεκπαίδευση).

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ