ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ Με το Νίκο Νιώτη

 

Η εργασιακή ικανοποίηση αποτελείται από πολλά στοιχεία όπως ένα ασφαλές και υγιές εργασιακό περιβάλλον που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και στις προσωπικές αξίες των εργαζομένων, με καλές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους προϊσταμένους και τους συναδέλφους τους, με σαφή όρια και χωρίς άγχος και πίεση απόδοσης.

Προκειμένου να διατηρήσουν την παραγωγικότητα αλλα και την προσωπική τους ισορροπία χρειάζεται οι εργαζόμενοι, κάποιες φόρες να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να αφορούν την πορεία της καριέρας τους σε όλα τα παραπάνω επίπεδα.

Αν βιώνετε μικρή ή μεγάλη  έλλειψη εργασιακής ικανοποίησης για οποιονδήποτε λόγο, τότε η ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ είναι για σας!

Οι συμμετέχοντες στην ομάδα αυτή έχουν την δυνατότητα να εστιάσουν μεταξύ άλλων στα παρακάτω σημαντικά θέματα :

  • Αναγνώριση της κατάλληλης πορείας στην καριέρα
  • Διαχείριση προκλήσεων εμποδιων του επαγγελματικού περιβάλλοντος
  • Σύγκλιση προσωπικών αξιών και softskills δεξιοτήτων με την επαγγελματική κατεύθυνση
  • Δόμηση της κατάλληλης επικοινωνίας στον επαγγελματικό χώρο –
  • Εναρμόνιση της εργασίας με τον μεγαλύτερο βαθυτερο    σκοπό στην ζωή

Ο κάθε συμμετέχων συντονίζεται με την ατομική του στόχευση και η δυναμική του ομαδικού προγράμματος λειτουργεί ενδυναμωτικά στην προσωπική κατεύθυνση του κάθε ατόμου.

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή με μήνυμα στο Messenger, στο hub@urbanzen-athenian.gr ή στο 6977805767.

ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ! Ξεκινάμε τον Σεπτέμβριο και οι μέρες και ώρες θα κανονιστούν μετα από συνεννόηση των μελών.

#urbanzen_athenian #coaching_hub #athens #kolonaki #lifecoaching #healthcoaching #careercoaching #mindfulness #psychology #soul_body_balancing #findyourownwayinthecity #businesscoaching #businesshappiness