Άννα Σπυρίδωνος

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Ψυχοθεραπεύτρια

Άννα Σπυρίδωνος – Ψυχοθεραπεύτρια, B.Sc., M.A., M.Sc., ECP

Η Άννα συνδυάζει σπουδές σε ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική.

Έχει μεταπτυχιακό στην Ψυχοθεραπεία (M.Sc. In Person Centred Counselling & Psychotherapy), με κύριο θέμα στην έρευνά της «Την επίδραση χρόνιων ασθενειών στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον του ασθενούς», καθώς και πιστοποίηση από την Ε.A.P (European Association of Psychotherapy) της οποίας αποτελεί μέλος.

Εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε από την Gordon Hellas στην Εκπαίδευση Αποτελεσματικού Γονέα (Parent Effectiveness Training) σύμφωνα με το μοντέλο του Αμερικανού Κλινικού Ψυχολόγου Dr. Thomas Gordon. Επιπλέον έχει πιστοποιηθεί και στην θεραπεία ζεύγους από την IEECEFT (Emotional Focused Couple Therapy) και στο Play Therapy από την Play Therapy Greece.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ιδιωτικά ως Ψυχοθεραπεύτρια (ατομικές συνεδρίες, συντονίστρια σε ομάδες, θεραπεία ζεύγους). Αποτελεί μέλος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης “Συνύπαρξη”, με ατομικές συνεδρίες και συντονίστρια σε ομάδες προσωπικής ανάπτυξης. Ταυτόχρονα, εκπαιδεύει ομάδες γονέων με την μέθοδο Gordon, τόσο ιδιωτικά, όσο και σε συνεργασία με σχολεία – παιδικούς σταθμούς. Τέλος, πραγματοποιεί παίγνιο θεραπεία σε παιδιά ιδιωτικά και σε πλαίσια (παιδικούς σταθμούς).

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ