ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ

ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ & COACHES :

Εάν αναζητάτε έναν ήρεμο και όμορφο χώρο για τις συνεδρίες, τις επαγγελματικές συναντήσεις ή τα σεμινάριά σας μόλις τρία λεπτά από το Μετρό Ευαγγελισμού, στο Κολωνάκι, τότε εδώ, στο UrbanZen Athenian θα βρείτε το χώρο που θα νιώσετε σαν δικό σας.

To UrbanZen Athenian είναι ένας μικρός χώρος ιδιωτικότητας και ηρεμίας για ατομικές και μικρές ομαδικές συνεδρίες, συναντήσεις και σεμινάρια.

Απευθύνεται σε κάθε ειδικό ψυχικής υγείας, διαιτολόγο, κοινωνικό λειτουργό, life coach, εναλλακτικό θεραπευτή ή εκπαιδευτή.

Με χαμηλή ενοικίαση ανά ώρα ή ημέρα, χωρίς καμία έγνοια ή υποχρέωση, δεν θα έχετε να σκεφτείτε τίποτε άλλο εκτός από την επιτυχία της εργασίας σας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6724766.

Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε.

***

ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !

Το URBANZEN ATHENIAN είναι ένα κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης, Αυτοβελτίωσης Ενσυνειδητότητας στο κέντρο της Αθήνας, που απευθύνεται σ εκείνους που νιώθουν ότι έχουν «χαθεί» στον έντονο ασταμάτητο ρυθμό της πόλης και της ζωής τους μέσα σε αυτή.

Με τους αξιόλογους εξειδικευμένους συνεργάτες που το στελεχώνουν, οι κάτοικοι της πόλης μπορούν να βοηθηθούν με ποικίλους τρόπους που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία τους, ώστε να κερδίσουν ισορροπία, χαρά και ικανοποίηση ως προς την προσωπική οικογενειακή και επαγγελματική τους ζωή.

Σε ατομικές ή ομαδικές συναντήσεις στον ήρεμο και όμορφο χώρο μας, μόλις τρία λεπτά από το Μετρό Ευαγγελισμού, ή περπατώντας σε μια συνεδρία πεζοπορίας, σας βοηθούμε με τα κατάλληλα δοκιμασμένα εργαλεία και τεχνικές να γνωρίσετε και να πετύχετε τους πραγματικούς στόχους σας, να ξανακερδίσετε πίσω την ηρεμία, τη χαρά, την ευημερία σας και να νιώσετε ικανοποίηση στην καθημερινότητά σας. Ζητήστε μια συνάντηση γνωριμίας!

Μαθετε πρώτοι τα νέα μας!