ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι περισσότεροι από εμάς δίνουμε μεγάλη σημασία στις σχέσεις με τους γύρω μας, συντροφικές, ερωτικές, φιλικές, και επιζητούμε να είναι αρμονικές και λειτουργικές, να αποτελούν πηγή ικανοποίησης και δύναμη εξέλιξης.

Ίσως κάποια στιγμή να βρίσκουμε δυσκολίες με σχέσεις που δεν προχωρούν ή μας κρατούν πίσω. Μερικές φορές το βάρος μιας λάθος σχέσης γίνεται δυσβάσταχτο. Όμως από τη άλλη και η μοναξιά μπορεί να φρενάρει την πορεία μας συνολικά.

Γιατί κάποιες φορές τροφοδοτούμε σχέσεις τοξικές και επιφανειακές; Γιατί η πορεία με τον σύντροφο ή τη σύντροφό μας μοιάζει χωρίς προοπτική αλλά δεν αντιδρούμε; Τι πρέπει να κάνουμε όταν αισθανόμαστε ματαίωση και έλλειψη σεβασμού;

Ελάτε να βρείτε μαζί μας τον τρόπο να χτίζετε ουσιαστικές σχέσεις. Ελάτε να βοηθηθείτε, ώστε να παλέψετε τη μοναξιά μέσα στη σχέση.

Στο κέντρο της προσέγγισης του UrbanZen είστε εσείς. Μαζί θα ανακαλύψουμε τα εμπόδια που δυσκολεύουν τις σχέσεις σας και θα σας βοηθήσουμε να τα ξεπεράσετε. Με ένα πρόγραμμα συναντήσεων, προσαρμοσμένο στη δική σας προσωπικότητα, θα κοιτάξετε βαθιά μέσα σας, θα τολμήσετε να διεκδικήσετε τα θέλω και τις ανάγκες σας.

Με σταθερά βήματα θα ξεκαθαρίσετε τι ζητάτε αλλά και τι είστε διατεθειμένοι να προφέρετε, θα αποτινάξετε τα βάρη και θα βρείτε την ισορροπία που σας αξίζει. Έτσι και πάλι, το πιο φυσικό πράγμα στη ζωή, οι σχέσεις, θα βρουν την πραγματική τους διάσταση.

Οι σχέσεις σας θα αποκτήσουν τη δική σας, μοναδική υπογραφή.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ…

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ