ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ένας ολόκληρος, πολυποίκιλος και συναρπαστικός κόσμος: ο εαυτός.

Τον εκφράζουμε καθημερινά μέσα από τις δραστηριότητές μας. Δημιουργούμε γύρω του τρόπους και επιλογές ζωής, σχέσεις και σχέδια. Από τον οικογενειακό γιατρό ως τους καλύτερους φίλους και τους μεγαλύτερους γκουρού παγκοσμίως, η συμβουλή είναι μία: Αγάπησε τον εαυτό σου! Φρόντισέ τον! Κι όμως… Πόσο συχνά τον ξεχνάμε!

Προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής και να είμαστε αποτελεσματικοί στους απαιτητικούς ρόλους της καθημερινότητας, παραμελούμε συχνά τη νούμερο ένα περιουσία μας, τον εαυτό μας.

Αφιερωμένοι σε υποχρεώσεις και ανάγκες, χάνουμε την επαφή με το βαθύτερο είναι μας. Οι προσωπικοί μας στόχοι μοιάζουν να ξεθωριάζουν. Ο χρόνος ποτέ δεν είναι αρκετός. Η ποιότητα ζωής για την οποία παλεύουμε ξεφεύγει μέσα από τα δάχτυλά μας. Νιώθουμε ότι είμαστε στάσιμοι, ότι δεν εξελισσόμαστε. Τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό;

Αν νιώθετε ότι αξίζετε λίγο ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό σας, το UrbanZen είναι εδώ. Μαζί θα καλλιεργήσουμε την ενσυνειδητότητα.

Θα ανακαλύψουμε και θα αναπτύξουμε τις ικανότητες και τις ιδιαίτερες δεξιότητές σας. Θα αναδείξουμε νέες προοπτικές στη βάση της προσωπικότητας και της μοναδικής ταυτότητάς σας. Θα σας δώσουμε χώρο και χρόνο να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες και τους στόχους σας. Με τη συμβολή των κατάλληλων ειδικών, θα δημιουργήσετε το ιδανικό υλικό και ψυχικό πλαίσιο για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η Προσωπική Ανάπτυξη στο UrbanZen είναι το δώρο στον εαυτό σας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ…

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ