ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Το περιβάλλον υγειονομικής περίθαλψης περιέχει επιβαρυμένες και εξαντλητικές εφημερίες,συναισθηματική ένταση, απαιτητικό ρυθμό και χρονικές πιέσεις, οι οποίες μπορεί να θέσουν γιατρούς και επαγγελματίες υγείας σε υψηλό κίνδυνο εξουθένωσης και συναισθηματικής εξάντλησης.

Τα τελευταία χρόνια, η αυξανόμενη εξουθένωση των κλινικών ιατρών (πάνω από 50% σε ορισμένες μελέτες) έχει οδηγήσει σε ερωτήματα σχετικά με το πώς αυτή επηρεάζει την ψυχική ισορροπία και την προσωπική ζωή τους, την ορθότητα της διάγνωσης, την ασφάλεια των ασθενών και γενικά την ποιότητα της περίθαλψης.

Εξουθενωμένοι σωματικά και ψυχικά, οι γιατροί είναι πιθανό ακόμη και να εγκαταλείψουν την πρακτική τους. Κάποιοι γιατροί υποφέρουν από καθημερινό στρες, μειωμένη προσοχή, μνήμη και εκτελεστική λειτουργία.

Στο UrbanZen εξειδικευμένοι συνεργάτες θα σας βοηθήσουν να βρείτε τα εργαλεία, τα οποία θα βοηθήσουν την καθημερινή πρακτική σας και θα αυξήσουν την ικανοποίηση και αυτοσυγκέντρωση στο χώρο εργασίας σας. Σαν αποτέλεσμα θα σας δοθεί η δυνατότητα να διαχειριστείτε την ψυχική αλλά και τη σωματική εξουθένωση που νιώθετε, καθώς και να ζήσετε μια πιο ισορροπημένη καθημερινότητα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ…

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ