ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Το περιβάλλον υγειονομικής περίθαλψης περιέχει επιβαρυμένες και εξαντλητικές  εφημερίες, απαιτητικό ρυθμό, χρονικές πιέσεις, και συναισθηματική ένταση και μπορεί να θέσει γιατρούς και επαγγελματίες υγείας σε υψηλό κίνδυνο εξουθένωσης και συναισθηματικής εξάντλησης.

Τα τελευταία χρόνια, η αυξανόμενη εξουθένωση των κλινικών ιατρών (πάνω από 50 τοις εκατό σε ορισμένες μελέτες) έχει οδηγήσει σε ερωτήματα σχετικά με το πώς επηρεάζει την ψυχική ισορροπία και την προσωπική ζωή τους, την ορθότητα της διάγνωσης, την ασφάλεια των ασθενών, και γενικά την ποιότητα της περίθαλψης.

Εξουθενωμένοι σωματικά και ψυχικά γιατροί είναι πιθανό ακόμη και να εγκαταλείψουν την πρακτική τους. Κάποιοι γιατροί υποφέρουν από στρες, μειωμένη προσοχή, μνήμη, και εκτελεστική λειτουργία ή νιώθουν καθημερινό στρες.

Στο UrbanZen εξειδικευμένοι συνεργάτες  θα σας βοηθήσουν να βρείτε τα εργαλεία που θα βοηθήσουν την καθημερινή πρακτική σας και θα αυξήσουν την ικανοποίηση και αυτοσυγκέντρωση στο χώρο εργασίας σας. Σαν αποτέλεσμα θα σας δοθεί η δυνατότητα να διαχειριστείτε την ψυχική αλλά και την σωματική εξουθένωση που νιώθετε και να ζήσετε μια πιο ισορροπημένη καθημερινότητα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ…

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ