ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ

Ναι, θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι στη δουλειά μας. Δίνουμε καθημερινά χρόνο, προσπάθεια, πάθος και έμπνευση για να είμαστε καλοί σ’ αυτό που κάνουμε. Θέλουμε να βλέπουμε την επιχείρησή μας να αναπτύσσεται, να είμαστε αποδοτικοί και να βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θέλουμε να ξέρουμε ότι οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι. Επενδύουμε ενέργεια στην επαγγελματική μας πορεία, σε μια αρένα με σκληρούς όρους και καθοριστικές αποφάσεις. Και κάποια στιγμή ίσως έρθουμε αντιμέτωποι με μία από τις παρακάτω προκλήσεις:

«Αγαπώ τη δουλειά μου αλλά βλέπω ότι δεν εξελίσσεται».

«Θέλω να κάνω το επόμενο επαγγελματικό βήμα αλλά δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω».

«Χρειάζομαι βοήθεια για να καταλάβω τι θέλω και πώς να το πραγματοποιήσω».

«Γνωρίζω τα προσόντα και τις ικανότητές μου. Πώς μπορώ να τα αξιοποιήσω;»

«Νιώθω έτοιμος για μια αλλαγή καριέρας. Τι πορεία πρέπει να ακολουθήσω;»

«Θέλω να πετύχω».

Ανεξάρτητα από την ηλικία, το αντικείμενο και την εργασιακή μας εμπειρία, έχουμε ανάγκη από ανθρώπους που θα μας στηρίξουν, θα τονώσουν την επαγγελματική μας αυτοπεποίθηση, θα μας εμψυχώσουν και θα μας δώσουν έμπνευση και διορατικότητα για το επόμενο βήμα.

Στο UrbanZen σχεδιάζουμε το πρόγραμμα συμβουλευτικής coaching που ανταποκρίνεται στο δικό σας όραμα. Μαζί θα ιχνηλατήσουμε την πορεία και θα χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να επιτύχετε τους στόχους σας: Νέα επαγγελματική κατεύθυνση / Εργασιακή εξέλιξη / Καλύτερες επαγγελματικές σχέσεις / Διεκδίκηση / Εργασιακή εξουθένωση / Επαγγελματικός προσανατολισμός / Προετοιμασία για μια επιτυχημένη είσοδο στην αγορά εργασίας. Όποια κι αν είναι η πρόκληση, θα χαράξετε τη δική σας πορεία προς την επιτυχία!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ…

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ