ΕΙΚΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ

«Θα τα καταφέρω? Έχω ικανότητες?  Είμαι κατάλληλος/η  για  αυτό το εγχείρημα? Μου αξίζει να πέτυχω? Έχω δύναμη? Θα αποτύχω σίγουρα…άστο καλύτερα. Δεν με θέλουν…»

Η αυτοεκτίμηση είναι η στάση που έχουμε απέναντι στους εαυτούς μας. Είναι το πόσο μας αρέσει το άτομο που είμαστε. Ένα άτομο με υψηλή αυτοεκτίμηση έχει μια ευνοϊκή στάση απέναντι στον εαυτό του. Του αρέσει αυτό που είναι.

Τα άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση έχουν μια δυσμενή στάση απέναντι στον εαυτό τους. Αντιπαθούν το ποιοι είναι.

Από την άλλη, η αυτοπεποίθηση είναι η πεποίθηση που έχουμε για τις ικανότητές μας να επιτύχουμε ή να ολοκληρώσουμε ένα έργο με επιτυχία. Η  αυτοπεποίθηση σχετίζεται με μια συγκεκριμένη δραστηριότητα.Ένα άτομο με υψηλή αυτοπεποίθηση για μια δραστηριότητα πιστεύει στην ικανότητά του να επιτύχει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ένα άτομο με χαμηλή αυτοπεποίθηση για μια δραστηριότητα δεν πιστεύει στην ικανότητα ή τις ικανότητές του να επιτύχει.

Η εικόνα σώματος είναι βασικό κομμάτι της ύπαρξής μας. Ειδικά στη σύγχρονη κοινωνία, που δίνει βαρύτητα στην εικόνα και στα πρότυπα ομορφιάς. Θέλουμε να είμαστε και να νιώθουμε όμορφοι και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε αυτό.

Τα χαμηλά επίπεδα αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης μπορούν να μειώσουν την αποτελεσματικότητά σας σε κάθε τομέα της ζωής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι προσελκύουμε αυτό που αντικατοπτρίζουμε.

Όμως μπορούμε  να βελτιώσουμε την αυτό-εικόνα μας και ναι! μπορεί αυτό να επηρεάσει θετικά όλα τα γεγονότα στη ζωή μας!

Ήρθε η ώρα να συνδέσουμε την αυτοεκτίμηση, την αυτοπεποίθηση,  αλλά και την εικόνα του σώματός μας, με τις αρετές μας και  ένα αίσθημα επάρκειας.

Στο UrbanZen θα βρουμε τους λόγους για να καθαρίσουμε την εικόνα που βλέπουμεστον καθρέφτη. Θα δούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες με φροντίδα και χωρίς επίκριση. Θα συνδέσουμε την ψυχική με τη σωματική άνεση και την ενσυνειδητότητα. Και θα είναι μια διαδικασία αναζωογονητική και εποικοδομητική, σαν να ανοίγει ένα παράθυρο στο φως.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ…

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ